Ny hemsida och flera läger

Nu kände jag att det var dags att fixa en hemsida. Den är fortfarande lite ”under construction”, men tillräckligt klar för att bli offentlig.

 

Det har hänt mycket den senaste tiden. Med en riktigt bra träningssommar gick rullskidskytte-SM bra. En vinst och en andraplats är inte fy skam det. Ett par veckor senare gjorde jag mitt absolut bästa maxtest någonsin.

Tyvärr har jag dragits med en del problem efter det. Dras fortfarande med lite problem med ryggen. Men som tur är fungerar skejten rätt bra. Däremot blir det endel kompromissande med ståställningen. För tillfället står jag som i jägarställning men ändå vänsterarmen på höften. Svårt. Riktigt svårt. Men det är samtidigt bra träning, då jag verkligen måste få till timingen. Ska jag träffa måste det smälla på exakt rätt ställe. Får jag till det bra kommer jag att ha stor nytta av det framöver.

 

Förövrigt befinner jag mig på landslagsläger i Muonio för tillfället. Det har varit mycket läger det senaste. I mitten av september åkte vi till Ruhpolding i 10 dagar. Efter det var vi hemma i en dryg vecka innan vi åkte tillbaka dit igen för läger i 14 dagar. Vi var sedan hemma en dryg vecka innan vi skulle åka hit till Muonio. För att slippa att åka hela resan i ett sträck mellanlandade jag några dagar i Piteå först.

Här i Muonio har vi ca 4km spår av sparad och konstbesprutad snö. Vi har hoppats på att det ska komma snö hela veckan och igårkväll började det snöa. Inte så mycket men tillräckligt för att det ska vara vitt och fint överallt. Skönt med lite ljus här i mörka Muonio.

Idag har vi vilodag. Sedan återstår tre dagar med lite tuffare träning.

IMG_4317

Rullskidskytte-Sm Torsby

 

IMG_4419

Vitt här i Mounio

Kommentera

Translate »