Tävlingspremiär – dags att lura skallen

Snart är det dags för den efterlängtade tävlingspremiären. De är nu man får veta vart man står bland de andra åkarna. Även om vi (grabbar i laget) har kört mycket träningar och träningstävlingar ihop så vet man aldrig riktigt hur man står när det kommer till de riktiga tävlingarna. För det är till dessa tävlingarna alla försöker vara i slag och känna sig fräscha, tillskillnad från många träningar där man är extremt sliten.

Jag ligger lite efter i min planering då jag har varit tvungen att köra grundträningen lite längre in på hösten än planerat. Vilken egentligen inte är optimalt för helgens form, men förmodligen kommer det att gynna mig framöver.

Men jag tror nog att jag ska kunna sparka igång kroppen och få bra fart på skidorna till helgen ändå. Det mesta sitter ändå i skallen. Så jag ska försöka klura ut något sätt att lura den.

Kommentera

Translate »