Krasch i tävlingspremiären 

Hoppsan. Vilken dag. Tävlingspremiären blev inte riktigt som tänkt. Det började bra. Jag tyckte att jag hade riktigt bra skidor och att det gick rätt lugnt i 1,5km. Det var ungefär så länge jag var med i klungan, till velodromen. Efter det drog jag rätt in i skyddsnätet i 58km/h. Det tog ett bra tag att trassla sig ur och väl ur upptäckte jag att staven hade gått i tre delar. Men jag fortsatte loppet med en stav ett tag, tills jag fick en ny. 

När jag kom in på vallen la jag mig ner och skulle stoppa i ett magasin. Inte ett magasin satt kvar. Så det var bara att sträcka upp handen och vänta på att en funktionär skulle komma och hjälpa mig. 

Efter allt detta krångel hade jag inte mycket mer med tävlingen att göra, men bestämde mig ändå för att genomföra det. Mest av princip att jag inte vill bryta. 

När tävlingen var över åkte jag och skulle hämta magasinen där jag vurpade. Två låg på spåret och var lätta att hitta. De andra två däremot hittade jag efter mycket letande, en bit in i skogen. Tur att det satt skyddsnät där, annars hade jag också legat där. 

Förövrigt klarade kroppen sig med endast lite revor, sår och bulor. 
Trots allt dett kan jag ändå säga att jag är nöjd. För nu är tävlingssäsongen äntligen igång
   

Kommentera

Translate »