”After tomorrow you will be ready”

…sa Pichler till mig i förrgår. Vilket betyder att jag tydligen ska vara redo för tävling nu, då jag genomförde gårdagen som Wolfgang ville. Det vill säga att jag körde tv-racet på stadion. Ett race för att funktionärerna ska kunna prova och se så allt fungerar inför dagens distanstävlingar. Tävlingen gick ganska bra. Sköt 1-1 och tyckte ändå att jag hade bra fart under skidorna, trots att känslan i kroppen inte var riktigt som jag ville. Men den kommer förhoppningsvis.

 

Förövrigt måste jag berömma mina lagkamrater som gjorde det superbra på stafetterna i söndags. Fyra och femma är mycket bättre än vad vi trott. Hoppas vi kan leverera liknande resultat på några tävlingar till i vinter.
Idag är det dags för herrarnas distanstävling. Klockan 17.15 går starten och Sverige ställer upp med:

Peppe Femling

Fredrik Lindström

Ted Armgren

Tobias Arwidson

 

Missa inte det!

 

IMG_1818

Foto:skidskytte.se

Kommentera

Translate »