I Hochfilzen, med rumpan bar

Nu befinner jag mig med resten av VC-laget i Hochfilzen. Gårdagens resa blev inte riktigt som planerad. Klockan 05.30 hämtades jag hemma för att få skjuts till flygplatsen. Flyget gick i vanlig tid till Arlanda. Därifrån flög vi till Köpenhamn. Vi lyfte från Köpenhamn precis som planerat, men det gjorde inte vårt bagage. För när vi sedan landade i München saknade vi ca 20 väskor. En vanlig väska, vapenlådan och ett skidfodral saknade jag. Det tråkiga är att jag fortfarande gör! Idag lånade jag ihop grejer av Wolfgang och vallarna för att kunna träna. Dock inga kalsonger. Så nu ligger man här med rumpan bar, utan kallingar. Men förhoppningsvis kommer väskorna snart!

Resten av resan bestod mest av bilkö på autobahn. Vi var framme på hotellet efter klockan 22. Så det var en ganska lång resa.

 

Förövrigt har jag kört banan idag, i ösregn. Banan är helt öppen, så man syns överallt. Förhoppningsvis slipper vi regnet under helgen så vi får bra förhållanden.

På fredag drar tävlingarna igång. Det blir kul!

 

red

Foto: TOBIAS NYKÄNEN

/ hälsningar från laget utan underkläder

  2 comments for “I Hochfilzen, med rumpan bar

 1. 9 december, 2015 at 23:07

  Oj vad jobbigt att inte ha sina saker när ni ska träna och tävla! Hoppas att allt kommer fram i tid och att ni alla får en riktigt lyckad skidskyttehelg; jag kommer att sitta i soffa och heja! Och förresten, grattis till en underbar start i världscupen!

  • jespernelin
   10 december, 2015 at 11:13

   Som tur är kom dom fram igår kväll. Tack så mycket! Vi ska göra vårt bästa

Kommentera

Translate »