Checkar ut och in – på väg hem

Nu är jag påväg hemåt.

Igår körde vi stafett i Hochfilzen. Torstein gjorde en supersträcka, Ted likaså och Lindström är som vanligt säker och gjorde det riktigt bra. Min prestation var inte fy skam den heller. Men det där lilla extra finns inte riktigt där. Kanske hör det ihop lite med att jag blev förkyld efteråt. Eller jag kände redan på uppvärmingen att nu va det nära. Pulsen gick upp högt och när jag stannade gick den inte ner.

Under loppet var det inget jag la märke till. Men så fort jag kom i mål och smärtan av skidåkningen minskade kände jag att det var något som inte stämde.

Idag har jag rejält ont i halsen, så nu är jag påväg hem. Lite skönt ska det ändå bli, även om de såklart hade varit riktigt kul att tävla vidare i Pokljuka.

Tyvärr vaknade Torstein också krasslig i morse. Tråkigt det, hade varit roligt att se han tävla nästa helg. Det positiva är iallafall att jag har sällskap på flygplatsen innan han snart går på sitt plan mot Oslo för att sedan flyga hemhem.

För en gång skull ska jag faktiskt också åka hemhem, till Borås. Det var länge sedan. Men jag får passa på nu när jag ändå inte kan träna. Men så fort jag blir frisk drar jag upp till norr igen.

Nu checkar jag ut från världscupen för den här gången och checkar in på flyget istället.

Jag ser fram emot tävlingarna efter jul. Hoppas jag blir uttagen till världscuptävlingarna som är då, så jag kan fortsätta lära mig vad och hur jag ska göra för att fortsatt ta steg mot den absoluta världstoppen.

 

IMG_4510

Kommentera

Translate »