Vilken publik!

Igår på stafetten hade vi riktigt bra chans till en fin placering. Lindström körde tredjesträckan och gjorde det superbra. Vilket gjorde att han tog in från 15:e till 8:e plats. Jag gjorde det också väldigt bra fram till ståskyttet. Fullt skytte utan extraskott i ligg är jag nöjd med. Framförallt när Hagge efteråt sa att om det hade varit poängskytte så hade det varit 47 eller 48 poäng, där 50 är max. Ståskyttet däremot var under all kritik. Det får bli bättre till nästa gång!

 

Idag hat jag åkt 2h klassiskt och jag måste säga att jag är mycket imponerad av publiken här i Ruhpolding. Jag började träningen 8:45 och redan då var det folk runt banan. Sedan bara fylldes det på! Efter en timme såg det ut såhär:

IMG_4632

 

Idag kör Fredrik och Torstein masstart! Lycka till i snömassorna (har vräkt ner snö hela dagen)

  1 comment for “Vilken publik!

  1. 16 januari, 2016 at 20:12

    Det är bara så kul att man som tv-tittare känner att det äntligen finns möjligheter till bra resultat när man sätter sig i soffan framför skidskyttet på tvn:) De två senaste säsongerna har det känts så fruktansvärt tungt förutom Fredrik. Nu kan man återigen känna hopp om bra resultat när tävlingarna går:DD
    Det verkar helt otroligt att tävla i Tyskland, fast jag fattar inte hur man klarar av att skjuta med den publiken – själv blir jag stressad om EN person tittar på vad jag ska göra…haha:) Å andra sidan kanske de bara bryr sig om tyskarna och då är det ju helt ok förstås när man är svensk:)

Kommentera

Translate »