Dubbla JVM-guld till Hanna – Jag åkte tur & retur till Arlanda

Wow säger jag bara!

I torsdags körde de äldre juniorerna deras första tävling på JVM för i år. Dom gjorde det bra. Hanna Öberg slutade på 10:e plats, Anna Magnusson på 12:e, Sofia Myhr på 16:e och Felicia Lindqvist på 33:e. Vilket var fina resultat.

Men igår slog dom verkligen till. Hanna Öberg smackade ner alla prickarna och vann guld! Som inte det vore nog gick Anna Magnusson in och tog bronsmedaljen trots att hon hade en bom.

Idag hände det igen. Hanna Öberg smackar ner alla prickar och vann guld igen medans Anna också gör ett fint resultat och slutar 4:a.

 

Så jag säger det igen. Nu är Sverige på väg framåt. Om några år tror jag absolut att vi kommer kunna ha ett konkurrenskraftigt landslag som kan vara med och fightas om de absoluta topplaceringarna på alla mästerskap.

 

För min del går det inte riktigt lika bra. Egentligen skulle jag suttit på flyget till Kanada nu. Men i morse när jag vaknade på Arlanda, som vi flög till igår, kände jag att det inte var riktigt som det skulle i halsen. Därav satte jag mig på flyget hem till Östersund istället.

Jag får försöka ladda inför kommande tävlingar istället.

 

Men inget ont som inte för något gott med sig. Har inte träffat Hanna på typ 23 dagar nu och 16 till skulle det blivit om jag åkte till Kanada och USA. Men eftersom jag inte kommer iväg dit så hoppas jag kunna träffa henne tidigare än så. Hon kommer trots allt hem på onsdag. Så jag hoppas att jag blir frisk snart, så det blir mindre än 16 dagar 🙂

 

IMG_4681

IMG_4680

 

 

 

  1 comment for “Dubbla JVM-guld till Hanna – Jag åkte tur & retur till Arlanda

  1. Gunnel
    2 februari, 2016 at 10:35

    Hej Jesper

    Skit oxå med halsen. Håller tummarna för att det ger med sej snabbt. Ta hand om Hanna när du får träffa henne. Krya på dej.

    Friskkram/Gunnel

Kommentera

Translate »