Drar från VM till Ryssland med fortsatt magont

Mitt första VM avslutades bra. Med en sjundeplats i stafetten är vi nöjda. Jag kan säga att jag inte hade kunnat göra det mycket bättre den dagen. Under morgonen innan tävlingen visste jag inte ens om jag kunde starta. Har haft ont i magen och varit väldigt illamående ända sedan distanstävlingen. Så direkt när vi kom upp till tävlingsplatsen var det bara att bege sig ut och testa att åka. Tyckte det kände ok. Eller ja, jag trodde iallafall att jag skulle kunna genomföra loppet. Det gjorde jag och det gick riktigt bra. Kände inte av något under tävlingen, vilket var skönt. Anledningen till att det gick såpass bra som det gick kanske till och med var tack vare magproblemet. För då fick jag något annat att fokusera på innan start istället för tävlingen. Kan vara så.
Magproblemet verkar vara magkatarr, som tyvärr fortfarande sitter i. Men det är iallafall lite bättre nu.

Överlag av vi nöjda med våra insatser på VM. Många har gjort flera bra lopp, men jag vill framförallt lyfta fram Monas sjätteplats på sprinten. Det känns som vi jobbar åt rätt håll och att vi inom några år kommer vara en av toppnationerna igen.

I måndags åkte jag, biffen (Lindström), Torstein, Mona, Ingela, Linn och Co. vidare till Ryssland för årets världscupavslutning. Tjejerna är först ut och kör sprint på torsdag. Vi herrar kör våran först på fredag.

IMG_4798 IMG_4800

  2 comments for “Drar från VM till Ryssland med fortsatt magont

 1. 18 mars, 2016 at 15:56

  Grattis till en bra sprint, i Khanty-Mansiysk, trots omständigheterna. Hoppas magen rättar sig till.
  Vi var så glada efter fullt ståskytte.
  Ska bli intressant att följa jaktstarten.
  Ha det gôtt
  Kjell E

  • jespernelin
   19 mars, 2016 at 12:12

   Tack! Det hoppas jag också! Fyra bra skytten idag, finns det möjlighet till en bra placering 🙂

Kommentera

Translate »