Sprint i Khanty-Mansiysk

Igår kördes det sprint här i Khanty-Mansiysk. Jag hade en tung dag i spåret men skyttet fungerade riktigt bra, med en bom i ligg och en klockren ståserie.
Tyvärr har jag fortsatt problem med smärtor i magen. När jag försökte äta efter loppet tilltog smärtorna enormt. Som tur var återgick det till det vanliga jag-är-så-hungrig-så-jag-har-ont-i-magen-känslan, efter ett tag igen.

Idag har jag, hittills ska jag säga, inte haft dom där krampanfallen vilket är skönt. Därför är det bara att peta in sista växeln och kötta idag!

 

Nu till något helt annat, fansen. Fansen här i Ryssland är mycket engagerade och man blir ofta stannat och får skriva autografer. Inte riktigt vad man är van vid. Men kul att boosta självförtroendet lite!

 

Här har Torstein fastnat i autografskrivandet:

IMG_4828

Kommentera

Translate »