Ukrainaren slog av min stav med flit

Igår hade jag en bättre dag på jobbet. Skyttet var okej fram till sista stå, där jag gjorde en slarvserie. Men trots mina 4 bom åkte jag upp mig från 31:a plats till 29:a. Förmodligen tack vare att åkningen fungerade bättre. Jag hade ändå 23 åktid trots att jag fick benskejta med en stav ett par hundra meter innan mål. Anledningen till att jag bara hade en stav var för att den andra gick av när jag kom upp på stadion.

I backen upp till stadion och spurten, låg jag bakom en ukrainare som inte åkte värst fort. Så jag tänkte, han blåser jag om när vi kommer upp på platten. Nästan uppe går jag ut och ska trycka på. Men då råkade jag trampa på killens stav, vilket gjorde att han blev riktigt förbannad. Först skrek han på mig och efter det slog han på min stav så den gick av, med flit. Osportsligt. Menmen. Jag är nöjd med loppet och det var skönt att få avsluta med lite bättre åkning.

Jag kan väl egentligen säga att jag är nöjd med hela säsongen. Redan efter första världscuphelgen krossade jag min målsättning för i år. Så till nästa år är det en helt annan målsättning som gäller.

detlef eckert

Foto: Detlef Eckert

Kommentera

Translate »