Semestertider

Under sista helgen på denna säsongen delades det ut lite priser under kamratmiddagen och jag fick priset ”Årets nykomling”. Det var riktigt roligt att få. Jag har inte fått så många sådana priser tidigare, hoppas det kommer mer framöver istället. ”Årets skidskytt” gick till Hanna.

Nu har jag semester från skidskyttet och har varit i Borås några dagar. Idag sticker vi ner till Skanör en sväng och hoppas att det ska va lite vårigare där. På vägen ner ska jag stanna och köpa nya däck till bilen. Inte rolig utgift, men det behövs verkligen.

Igår var vi ute och slog lite golf. Det var roligt trots att ryggen sa ifrån lite. Men som sagt kul och jag har saknat att slå lite.

Hanna gjorde det bra på golfen trots att hon knappt har hållit i en golfklubba förut

IMG_4934

Kommentera

Translate »