Från vila till plattan i mattan

Nu har det hänt endel sedan sist. Efter sista världscupen fick jag feber, så då var jag tvungen att avsluta säsongen för det här året. En mycket lyckad sådan med flera bra placeringar, där 16:e platsen i Östersund sticker ut.

 

IMG_5025

 

Jag har även varit på besök i Peltonen-fabriken i Finland. Fränt att se hur en brädbit förvandlas till en skida. Vilket handarbete det krävs! Så det är inte svårt att förstå varför skidorna blir så olika.

 

IMG_5113

 

Jag har även hunnit med att vara hemma i Borås, i Skanör och hos pappa utanför Uppsala under viloperioden.

 

Vecka 18 drog träningen igång igen på riktigt. Det kändes att jag har vilat kan jag säga. Förhoppningsvis går det lättare och lättare att träna hela tiden nu framöver.

Förra veckan var vi på årets första träningsläger, Cypern närmare bestämt. Det har varit ett bra läger med många härliga soltimmar och många träningstimmar.

Kan säga att jag slog mitt rekord i A3+ zonen ganska rejält iallafall (A3+ är vid ca 95% av maxpulsen). Under endast ett intervallpass var jag i den zonen 1h, vilket är typ 25 min mer än jag varit tidigare. Dock tror jag att värmen gjorde endel för att pulsen skulle gå upp.

 

IMG_5167

 

IMG_5165

 

Framöver blir det bara att gasa på med mer träning!

Kommentera

Translate »