Läger i Frankrike den här gången

Nu har vi varit på läger i Frankrike i en vecka och imorgon är det hemfärd. Det är lika bra för mig det, eftersom jag ändå vilat idag då jag känt mig lite risig i halsen. Men ett mycket bra läger har vi haft och många höjdmeter har tagits på framförallt rullskidor och cykel. Vi hade lite oflyt med vädret i början på veckan, men det ordnade upp sig mer mot slutet.

Lägrets bästa pass skulle jag vilja säga var det första. Alltså 10x6min A3+ backintervaller. Kanske inte det roligaste när man väl håller på, men efteråt känns det så himla gött.

 

Vad som kändes mindre gött var backracet vi körde i onsdags. Det var 10km och ca 600 höjdmeter. Racet vanns utav Torstein som har sett stark ut så långt i år. Hoppas det fortsätter så!

 

Från mitt första besök i Frankrike, Au revoir !

 

IMG_5319

 

IMG_5316

Lägg märke till mannen som går på lina mellan hustaken

Kommentera

Translate »