Sm i rullskidskytte och ”årets manliga skidskytt”

Nu är jag hemma igen efter helgens rullskidskytte-sm i Boden. I lördags körde vi en distans, det vill säga 20km och 4 skytten. Förhållandena var svåra vilket gjorde att det blev endel bom. Så under loppet bestämde jag mig för att göra det bättre på sprinten nästa dag.

Det gick bättre. Men inte så bra jag ville att det skulle gå. Jag sköt 3 bom vilket är ett par för mycket. Men åkningen var ändå bra. Det räckte inte till någon pallplacering, men det gör mig inget. Det är trots allt i vinter jag vill göra de riktigt bra loppen.

 

I våras blev jag utsedd till ”Årets manlige skidskytt 2016” av region syd och i helgen fick jag motta diplomet. Det var kul att få träffa skidskytte-ungdomarna från södra Sverige, som hade tagit sig ända upp till Boden för att tävla.

 

IMG_5417

 

Nu är det tillbaka till verkligheten igen, för denna veckan börjar vi om från början med grundträning. Det vill säga kommer vi köra mycket tröskel och A2

Kommentera

Translate »