Riktigt skitigt!

Igår körde jag VO2-max syreupptagningstest. Som i vanlig ordning började jag med ett sub-max, där man kollar hur högt laktat man har i blodet vid olika hastigheter. Hastigheten hade ökat så det var bra. Efter det körde jag maxtestet, som var en liten nyhet. Då vi har börjat köra 1000m så snabbt vi kan istället för det gamla där vi körde så länge vi kunde på olika hastigheter/lutningar.
Det var lite struligt då jag tappade näsklämman efter halva testet och fick börja om från börja. Då var jag helt slut. Men det var bara att börja om och försöka ta ut sig en gång till.

 

Idag har jag, Torstein och SuperSebbe cyklat långpass. Vi körde MTB vilket var roligt trots att jag började bli riktigt sliten efter 4 timmar… Sen blev det lite skitigare än vanligt också. Faktiskt, så tror jag inte jag varit så här skiten på flera år.

 

IMG_5435

Kommentera

Translate »