40 ”Wolfgang-timmar” på 9 dagar

Klockan 07.30 åkte vi från boendet i Rupholding igår. Runt klockan 23 öppnade vi dörren till lägenheten här hemma i Östersund. Snacka om seg dag. Skulle nog vilja säga att trots ett av våra hårdaste lägger hittills, så var gårdagen en av de jobbigare dagarna.

Som sagt var det ett tufft läger, men också ett bra. Trots att vi har haft pass med högre intensitet 7 av de 9 träningsdagar, så har jag ändå lyckats skrapa ihop en bit över 40 timmar (inklusive två styrkepass). Det vill säga, var Wolfgang nöjd med träningen. Utöver det har vi även tränat mycket skytte, vilket är bra för min del.

Nu kommer vi vara i Östersund i ca en och en halv vecka innan vi drar ner till Rupholding igen för nästa läger. Då kommer vi bli borta 14 dagar istället och gissningsvis kommer det att bli ett lika tufft läger 🙂

 

img_5466

 

Kommentera

Translate »