Pannbensträning

I söndags morgon när vi tittade ut genom fönstret var det vita fläckar och is på asfalten. Därav var det svårt att genomföra de planerade passet på rullskidor. Jag gick in på gymmet och satte mig och cyklade istället, 2 timmar och 45 min. På eftermiddagen bytte jag rodden mot cykel-kraft efter känningar i en axel. Det resulterade till att jag satt på gymmet och cyklade i totalt 4 timmar och 35min under söndagen.
Igår var det rullskidor inne på band som gällde, 1 timme och 15 minuter tröskel (85% maxpuls) och på eftermiddagen styrka och cykel inne på gymmet.
Det såg likadant ut idag som igår, rullskidor inne i förmiddags och strax ska jag sätta mig på gymmet och cykla igen.

I väntan på snön är det alltså en del pannbensträning som genomförs.. Dock känns det bra att vi ska åka till Idre imorgon, där det redan går att åka skidor.

 

img_5562

Kommentera

Translate »