Bra inledning på säsongen

Skönt att världscupen är igång igen! Det med en riktigt bra start och en fin placering i gårdagens stafetter.

I mixstafetten gjorde vi det bra allihop. Tjejerna utmärkte sig och gjorde kanonlopp, min åkning satt där den skulle och biffen avslutade som vanligt stabilt och bra.

Singelmixen gjorde både Linn och Torstein det riktigt bra också! Jag säger det igen, vi är på väg framåt. Inom några år tror jag absolut att vi kan vara tillbaka som en toppnation.

Idag är jag trött. Sov lite sämre i natt och så kom dopingkontrollanterna och hämtade mig tidigt i morse för ett blodprov. Så idag blir det att försöka vila så mycket som möjligt, bortsett från att jag ska göra ett träningspass på 2h i eftermiddag.

Framöver nu är det distanser som väntar. Tjejerna kör på onsdagkväll och vi herrar kör på torsdagkväll. Så missa inte det! Kom gärna och heja fram oss på plats också. Det är viktigt och ger verkligen en extra kick!

 

skarmavbild-2016-11-28-kl-11-16-27

 

fil-2016-11-28-07-56-18

Foto: Håkan Blidberg

Kommentera

Translate »