2 dagars fängelse

Vi reste med bil från Pokljuka till Nove Mesto i måndags. I tisdags tränade vi lite lugnt och när jag vaknade på onsdagsmorgon kände jag mig krasslig. Så då var det bara att ta sitt pick och pack och flytta till ett singelrum på en annan del av hotellet. Vilket var tur det, eftersom förkylningen blev allt sämre.

Så efter att ha spenderat 2 dygn i detta rum/fängelsecell känns det skönt att få åka hem. Jag sitter faktiskt just nu och väntar på boarding. Dock jättetråkigt att inte tävla då jag tycker det hade varit riktigt häftigt med den stora publiken och att det kändes som att banan passade mig riktigt bra. Men det får bli någon annan gång.

 

Innan jag flyger hem till Östersund tänkte jag ta ett stopp hos pappa innan jag flyger vidare hemåt på måndag.

 

Så fort jag blir frisk kör jag igång träningsperioden som stänker sig till början på januari.

 

img_5664

Kommentera

Translate »