Bra start på stafetten i Ruhpolding

I onsdags körde vi herrar stafett. Torstein startade och gjorde en bra förstasträcka. Jag körde andra. Direkt när jag startade, eller rättare sagt efter ca 150 meter kände jag att det kommer bli en tuff dag i spåret. Första varvet gick bra. Jag sköt ett extraskott vilket gjorde att jag tappade häng på nationerna framför. Andra varvet åkte jag och höll fart själv. Redan efter halva det varvet började jag göra mig redo för nästa skytte. Jag tog det lugnt i backarna för att inte bli för trött. Väl inne på vallen bommade jag första skottet, sen rasslade det bara till och jag gick ut som 3:a. Sista varvet var det bara att ge det jag hade och lyckades på så vis hålla kvar 3:e placeringen när jag växlade över till Sebastian. Både han och Biffen gjorde det bra och vi slutade på en mycket härlig 6:e plats!

 

Bild från onsdagens prisceremoni

15896016_10154542901134262_2382375578134785414_o

 

Idag är det dags för sprint. Hoppas på fler fina framgångar då.

Kommentera

Translate »