”The best race of your life”

Nu är jag på väg hem till Östersund efter några veckor ute på världscupen. Det har varit mycket upp och ner. Framförallt är det skyttet som varit rätt varierande. Men har ändå fått med mig några riktiga guldkorn från de senaste helgerna. I Ruhpolding var det absolut vår 6:e plats i stafetten där jag är nöjd med min insatts.

Från helgens tävlingar tar jag även här med mig min stafettsträcka. Denna var dock bättre än den i Ruhpolding. Wolfgang beskrev det som ”The best race of your life”. Jag åkte bra och framförallt sköt jag fullt. Inte nog med det så sköt jag liggen på 22 sekunder och stå:n på 24.

Helgerna här i Ruhpolding och Antholz är verkligen festliga. Det har varit mycket folk och go stämning.

Här är ute efter spåret i Antholz:

 

image1

Kommentera

Translate »