Tillbaka i Östersund

Nu är jag tillbaka i Östersund igen efter att ha varit iväg på tävlingar i Norge och träningsläger i Torsby. Tävlingarna var Blink-festivalen som går i Sandnäs. Kul tävlingsformer där många av de allra bästa skidskyttarna är med. För min del fanns det både toppar och dalar. Dock inte riktigt lika höga toppar som för Hanna, som fick kliva upp på pallen på ena tävlingen! Grymt bra.

Lägret rullade på bra och jag fick med mig några riktigt bra pass. Jag hade ett band på rullbandet som jag skulle säga är ett av de bästa passen jag gjort någonsin. Det var 6x6min vilket inte är värst mycket intervalltid. Däremot var lutningen, hastigheten och pulsen riktigt hög, vilket gjorde passet bra.

IMG_0853

 

Igår hade jag vilodag här hemma i Östersund. Då passade jag på att spela golf med ett härligt gäng.

 

IMG_0891

 

 

Kommentera

Translate »