Hemkommen från Idre och hemsidan uppe igen!

Efter ett lägre avbrott här på grund av att jag har flyttat hemsidan till en ny server (och att jag varit rätt lat ett tag innan dess) är den uppe på 100% igen.

Idag avslutade vi snölägret i Idre. Överlag har det varit ett bra läger med fina förhållanden. Första veckan fick jag dock en buktning på en disk eller om man så vill, nackspärr. Men efter flertalet behandlingar och ett par dagar med alternativ träning var jag igång och kunde blåsa på för fullt igen.
Nu de sista dagarna dagarna har vi kört race. För min del var dessa lyckade och jag hoppas att formen fortsätter stiga. SEASON IS COMING!

 

  1 comment for “Hemkommen från Idre och hemsidan uppe igen!

 1. Kjell Eliasson
  30 november, 2017 at 21:55

  Hej Jesper.
  Tack ska du ha för T-shirten. men… jag får väl sätta den i en ram på väggen, för det var ju ”barnstorlek”!
  Hoppas det går bra i vinter och att du blir en av stafettåkarna.

  Hälsningar
  Kjell E

Kommentera

Translate »