Nu är det igång!

Nu är världscupsäsongen äntligen igång och jag skulle ändå säga att det är en bra start för Sverige. Mix- och singelmix-stafetterna gjorde vi bra med två 5:e platser. Det som var bäst med de tävlingarna var ändå att vi var med och fajtades om pallplatserna.

Tjejerna gjorde det riktigt bra igår också. Tre stycken top 25! Wolfgang vet vad han håller på med.

Idag körde vi herrar distans. Jag var väldigt lugn inför start och såg fram emot att få starta. Något som är rätt ovanligt, då man vet hur jobbigt det kommer bli. Men idag hade jag kroppen på min sida och åkningen fungerade riktigt bra. Med jämna varv och en bra avslutning lyckades jag ha 13:e åktid, endast 1 min och 11 sekunder efter Fourcade. Tyvärr bommade jag några skott i min andra ligg. Vilket är riktigt tråkigt då det är liggskyttet jag känner mig säker i. Förhoppningsvis blir det 0:or framöver istället.

 

 

Imorgon blir det att kolla damernas sprint på tv. Men på lördag smäller det igen för min del, då är det dags för sprint.

Kommentera

Translate »