10:e jaktstartstid och 10:e åktid

I går körde vi sprint här i Hochfilzen. För min del gick det helt okej och jag slutade 32:a med 2 bommade skott.

Idag var det jaktstart på programmet och det gick riktigt bra för mig. Jag öppnade relativt lugnt och försökte lika bakom andra åkare, då jag kände att det var en fördel i dagens vind. Åkningen var kontrollerad och jag kände att jag kunde gå med vem jag ville. Go känsla.
Skyttet var godkänt. Ett par bommar för mycket i ligg, men jag är överlag nöjd med skyttet. Sista ståskyttet gick rätt fort och kändes bra. Det femte skottet i den serien kom extremt fort. Anledningen var att direkt när jag repeterade från fjärde till femte hamnade mitt i sista pricken. Då var det bara att trycka av.

Grymt bra jobbat av Fredrik också som hade bästa jaktstartstid!!!!

Imorgon laddar vi för stafett! Spännande!

 

Foto: Detlef Eckert

 

Post navigation

Kommentera

Translate »